Telefon

072 504 04 03

E-post

info@stresshanteringikba.se

Öppettider

Tis - Fre: 09:00 - 20:00

Recensioner

”Du är den första personen som lyckats hjälpa mig med detta första steg. Jag vill rikta ett stort, innerligt tack till dig.”

”Jag fick Reiki healing hos Laila och för första gången på länge kände jag mig avslappnad och trygg. På natten sov jag gott och vaknade med en lätt känsla i kroppen som jag inte känt på länge.”

”Du är fantastisk! Jag förstår att folk har förtroende för dig.”

”Två veckor har gått sedan jag var hos dig på hypnos/djupavslappning. Jag mår så bra…det bästa jag har gjort.”

”Tack Laila, jag sover som en prins.”

”Vad underbart Laila… jag fattar inte vad du gjorde men jag sover. Som en stock och länge….ok, en och annan liten blink mitt i natten kan väl ske… men jag somnar om. Man till och med vaknar utvilad. När hände det sist? Fantastiskt! Jättestort tack!”

”Tack Laila för en helt fantastisk Relaxmassage.”

”Är suuuupernöjd med Laila. Hon är så duktig med alla behandlingar!”

”Hej tack för igår! Jag vill berätta för dig hur tacksam jag är över min behandling igår! Jag gick till dig med värsta värken i min rygg. När jag gick hem märkte jag att värken lugnat sig. Vaknar idag efter att ha sovit 12 timmar i sträck och med en mycket bättre rygg än på väldigt länge. Längtar redan till nästa gång vi ses!”

”Jag var på samtal hos dig för ett tag sedan. Ett samtal räckte för att få mig att gå vidare med mig själv och min utveckling. Jag vill rikta ett innerligt tack till dig, Laila!”

”Du är fantastisk Laila och jag förstår att folk har förtroende för dig.”

”Jag kan varmt rekommendera Laila och hennes healingterapi. En hjälp som fler borde ta och prova. Jag är så glad att jag lyckades Googla fram Laila och hennes hjälp!”

”Bästa Laila!”

”Jag har varit på Chakrabalansering hos Laila och min ångest har avtagit och jag känner mig lugnare.”

”Förändringarnas fas sveper in med hopp och lycka. Evigt tacksam för att jag hittade till dig Laila!”

”Jag hade värsta värken när jag kom till dig idag och nu är den som bortblåst. Endast lite av min ryggvärk är kvar. Jag är så tacksam och glad att jag hittade dig! Jag känner att jag är på rätt väg nu.”