Telefon

072 504 04 03

E-post

info@stresshanteringikba.se

Öppettider

Tis - Fre: 09:00 - 20:00

Hypnos & Suggestionsterapi

Hypnos och suggestionsterapi har många användningsområden. Bland annat stresshantering, avslappning, sömnproblem, nikotin, viktkontroll, prestationsångest, att tala inför grupp, rädslor & fobier och som hjälp till att bygga upp ditt självförtroende och din självkänsla. Med min röst guidar dig in i hypnos, dvs ett mycket avslappnat, fokuserat tillstånd. Under hypnosen ger jag dig suggestioner om nya sätt att tänka om det du vill ha hjälp med. Eftersom inlärningsförmågan är större under hypnos då man kan gå in och styra det undermedvetna så är det lättare för dig att framgångsrikt bryta en dålig vana eller ett oönskat beteende.

Efter ett antal (vanligtvis 3-4) sessioner kan du automatiskt börja tänka, agera och känna i enlighet med de ”inprogrammerade” suggestioner vi har jobbat med. Under den första terapisessionen (som är ca 90 min) pratar vi om vad du vill ha hjälp med innan jag leder dig in i hypnosen för att sedan med hjälp av suggestionerna bygga upp och förstärka din målbild av det du vill åstadkomma. Jag erbjuder också Hypnos & Suggestionsterapi på distans. Vill du boka på distans kontaktar du mig på 0725-040403.

Pris: 900 kr (ca 75 min)

Hypnos & Suggestionsterapi – Första gången

Första samtalet när du vill prova hypnos för att komma tillrätta med dina problem som utgör en begränsning och ett hinder i din vardag. Detta samtal innefattar en hypnos som lägger grunden till det vi skall jobba med. Under samtalet, som är ca 45 minuter, ger du mig viktig information som jag använder när jag bygger upp din personliga hypnosmall. Efter detta första samtal fortsätter vi genom att boka upp 60 minuters hypnossessioner med 1-5 veckors mellanrum. Räkna med 3-5 sessioner för att få resultat. Jag erbjuder också Hypnos & Suggestionsterapi på distans. Vill du boka på distans kontaktar du mig på 0725-040403.

Pris: 1100 kr (ca 90 min)

Hypnos – Djup Avslappning och Återhämtning

Detta är för dig som känner dig stressad och behöver ”komma ner” och ”landa”. När du har svårt att veta själv hur du skall göra för att varva ned och känna dig lite lugnare då behöver du hjälp med att bryta mönstret. Då är det denna behandlingen du skall boka! Du får uppleva en lugn, skön och fullständigt avslappnad timme samtidigt som kroppen får återhämta och boosta sig rejält. Denna avslappningshypnosen motsvarar ca 4 timmars djup sömn för kroppen och efteråt upplever du dig energifylld och mycket avslappnad. Boka gärna när du vet att du kan ta det lugnt en stund efteråt. Detta för att få optimal effekt. Vissa dagar finns hund i väntrummet. Jag erbjuder denna behandling också på distans. Vill du boka på distans kontaktar du mig på 0925-040403.

Pris: 900 kr (ca 60 min.)

Hypnos & Suggestionsterapi – Att tala inför folk

Hypnos kan hjälpa dig så att det blir lättare för dig att tala inför folk/publik. Med hjälp av Hypnos & Suggestionsterapi kan du programmera in ett nytt program i ditt undermedvetna som gör att du kan prata inför folk/publik och känna dig lugn och övertygande. Jag jobbar också på distans och vill du boka denna behandling på distans så kontaktar du mig på 0725-040403.

Pris: 900 kr (75 min.)

Hypnos – Regression Tidigare Liv

Tror du på tidigare liv? Tänker du att dina rädslor/problem/begränsningar i ditt nuvarande liv kan ha ett samband med något du har upplevt i något av dina tidigare liv? Eller är du bara nyfiken på att få återuppleva ett av dina tidigare liv? Att göra en regression till tidigare liv är mycket spännande och lärorikt. Jag antecknar vad du berättar för mig under hela sessionen för att sedan sammanställa och skicka till dig i en pdf-fil. Hör gärna av dig till mig om du har frågor. Varmt välkommen! Vissa dagar finns hund i väntrummet.

Pris: 1400 kr (120 min.)

Hypnos + Samtal 90 min.

Denna behandling är lite som ”första hjälpen” när du känner att du behöver både samtal och hypnos. Du kanske är på väg in i en utmattning/depression. Du kanske är mycket stressad och inte vet hur du skall bryta mönstret. Vi börjar med ca 45 min samtal där jag hjälper dig att hitta strategier som leder dig till en bättre vardag, med dig själv privat och i jobbet. Vi avslutar med en hypnos ca 45 min. för att du skall få uppleva en mycket djup avslappning och låta kroppen komma ner i varv för att kunna läka och låta dig bli starkare mentalt. Du behöver inte ha gått på hypnos innan för att boka denna. Du kan se denna som en engångsbehandling eller en behandling som du bokar när du behöver. Denna behandling kan du få på distans. Vill du boka på distans så kontaktar du mig på 0725-040403.

Pris: 1100 kr (90 min)

Hypnos & Suggestionsterapi – Sömnproblem

Den här hypnosen bokar du om du har svårt att somna eller/och vaknar på natten och inte kan somna om. Genom ett inledande samtal pratar vi om vad som kan orsaka dina dåliga sovvanor och sedan gör vi en hypnos som hjälper dig att sova bättre. I vissa fall kan du behöva göra ett återbesök. Denna hypnos kan du få på distans. Vill du det så kontaktar du mig på 0725-040403.

Pris: 1100 kr (90 min)