Telefon

072 504 04 03

E-post

info@stresshanteringikba.se

Öppettider

Tis - Fre: 09:00 - 20:00

Kontakt

Laila Stenroos
Telefon: 072 504 04 03
E-post: info@stresshanteringikba.se

Hitta hit

Jag finns på Room for Recovery, Smörhålevägen 3 i Kungsbacka.

Det förekommer dagar då hunden Ville vistas i väntrummet. Är du allergisk eller inte vill att Ville skall vara här när du kommer så hör du av dig till mig så löser vi det.

Bokning

Välkommen att boka din tid HÄR (bokadirekt) eller ring mig på 072 504 04 03

Alla behandlingar och fysiska samtal görs på Room for Recovery, Smörhålevägen 3 i Kungsbacka. Behandlingar och samtal via företag gäller nämnda priser exklusive moms.

Jag har tystnadsplikt och arbetar i enlighet med offentlighets- och sekretesslagen. Du kan vara helt trygg med att allt vi pratar om stannar mellan dig och mig!

Min tid är lika värdefull som din! Om Du avbokar närmare än 12 timmar före bokad tid, eller uteblir utan att avboka, kommer jag att debitera dig 50% av priset på din behandling. Detta gäller dock inte om du bokar en ny tid, dvs gör en ombokning i samband med avbokning.

Friskvårdsbidrag

Stresshantering, livscoachning, massage och hypnos (i stresshanterings/avslappningssyfte och för att sluta röka/snusa) uppfyller kriterierna för friskvård på jobbet. Prata med Din arbetsgivare eller personalansvarig. Jag tar emot friskvårdskuponger: Actiway och epassi. Högkostnadskort går inte att utnyttja hos mig.

Varmt välkommen!
/Laila Stenroos