Telefon

072 504 04 03

E-post

info@stresshanteringikba.se

Öppettider

Tis - Fre: 09:00 - 20:00

Om

Mitt namn är Laila Stenroos och jag arbetar med stresshantering, healing, massage, coachsamtal, hypnos, avslappning och Yoga Nidra.

Jag har jobbat med och för mina medmänniskor på olika sätt i hela mitt liv och jag känner fortfarande tacksamhet och glädje för varje dag jag får möjlighet att fortsätta med det!

Laila Stenroos

Det är en stark känsla att få vara med på en människas livsresa där Hen når målet att komma i balans, hitta sin livsglädje och hitta tillbaka till sin ursprungliga styrka! Att med mina egna sinnen få uppleva när en klient blir medveten om vad livet handlar om för just Hen är oslagbart! För mig är det alltid en utmaning som jag går in för med liv och lust när jag får förtroendet att hjälpa. Jag har själv upplevt flera livserfarenheter som gör att jag känner en självklar sympati och inlevelse för mina klienters livssituation och det de söker hjälp för.

Förutom stresshantering jobbar jag med mental träning, kognitiv pedagogik, kommunikation/konflikthantering, hälsofrämjande ledarskap och hälsopsykologi. Jag arbetar också med healing och relaxmassage. Som hypnoterapeut har jag jobbat med hypnos & suggestionsterapi i över 7 år. Till mig kan du också komma för avslappning och Yoga Nidra. Hösten 2022 hoppar jag på en utbildning till andlig coach för att ta till mig ytterligare kunskap om hur vi människor fungerar. Min filosofi är att alla är lika mycket värda och att alla människor, stora som små, ska behandlas respektfullt! Det är med stort hjärta och varm hand jag välkomnar Dig som behöver min hjälp att hitta tillbaka i Ditt liv!

Bestäm Dig för att ta tillbaka makten över Ditt eget liv!

Laila Stenroos

Hitta hit

Jag finns på Room for Recovery, Smörhålevägen 3 i Kungsbacka.

Det förekommer dagar då hunden Ville vistas i väntrummet. Är du allergisk eller inte vill att Ville skall vara här när du kommer så hör du av dig till mig så löser vi det.

Bokning

Välkommen att boka din tid HÄR (bokadirekt) eller ring mig på 072 504 04 03

Alla behandlingar och fysiska samtal görs på Room for Recovery, Smörhålevägen 3 i Kungsbacka. Behandlingar och samtal via företag gäller nämnda priser exklusive moms.

Jag har tystnadsplikt och arbetar i enlighet med offentlighets- och sekretesslagen. Du kan vara helt trygg med att allt vi pratar om stannar mellan dig och mig!

Min tid är lika värdefull som din! Om Du avbokar närmare än 12 timmar före bokad tid, eller uteblir utan att avboka, kommer jag att debitera dig 50% av priset på din behandling. Detta gäller dock inte om du bokar en ny tid, dvs gör en ombokning i samband med avbokning.

Friskvårdsbidrag

Stresshantering, livscoachning, massage och hypnos (i stresshanterings/avslappningssyfte och för att sluta röka/snusa) uppfyller kriterierna för friskvård på jobbet. Prata med Din arbetsgivare eller personalansvarig. Jag tar emot friskvårdskuponger: Actiway och epassi. Högkostnadskort går inte att utnyttja hos mig.

Varmt välkommen!
/Laila Stenroos