Telefon

072 504 04 03

E-post

info@stresshanteringikba.se

Öppettider

Tis - Fre: 09:00 - 20:00

Energibehandling Bars – 75 min

En healingbehandling som ”storstädar” i kroppen och rensar ut gamla energier för att göra plats för nya positiva energier. Behandlingen upplevs som mycket avslappnande och behaglig. Den är också mentalt stärkande. Efter behandlingen får du vila en stund och sen samtalar vi om hur du upplevde behandlingen. Observera att behandlingen är 60 min.

Pris: 900 kr (75 min)

Chakrahealing/Energibalansering – 75 min

Kroppens energifält är en osynlig materia som präglar kroppens anatomi. Med hjälp av energitransformering renar, helar och balanserar man energifältet. Då följer den fysiska kroppen efter och kan då börja självläka symptom och obalanser på alla plan. Efter behandling får du vila en stund i lugn och ro. Sedan får du, om du vill, berätta om hur du upplevde den.

Observera att den här behandlingen inte ersätter behandling hos traditionell läkare/sjukvård. Besök hos läkare bör ses som högsta prioritet och ett förstahandsval vid sjukdomsbesvär. Alternativa behandlingar, som denna, kan däremot vara ett bra komplement, då den rör sig inom friskvård. När friskvård möter sjukvård kan det bli som allra bäst anser jag. Observera att behandlingen är 60 min.

Pris: 900 kr (75 min)

Reikihealing – 75 min

En behandling som förebygger och motverkar ömhet och stelhet i kroppen. Behandlingen har positiva effekter på sömn- och koncentrationssvårigheter samt lindrar stress och oro i kropp och sinne. Den löser upp såväl känslomässiga som kroppsliga blockeringar och har en balanserande effekt på immunsystemet. Efteråt får du vila en stund och sedan samtalar vi om hur du upplevde behandlingen. Observera att behandlingen är 60 min.

Pris: 900 kr (75 min)